En salig blandning

I samband med att jag har sytt till min egen minsting har jag passat på att klippa till så att hela tygbitarna tagit slut. I de flesta fall har det handlat om att jag haft ca 50-60 cm utav tygerna som varit mellan 150-170 cm breda. Och eftersom det lite titt som tätt kommit frågor om jag har något i mindre storlekar färdigsytt bestämde jag mig för att det kanske inte var en så dum idé att faktiskt sy upp ett gäng bodys som lätt kunde säljas eller användas för egen räkning som en gåva till ett nytt litet knytte. Jag satsade på att få ut så mycket jag bara kunde utav de överblivna tygbitarna så det är inte så att alla blev sydda i t ex stl 56. Och, vips så fick jag två förfrågningar och därför rök två bodys i ett naffs ;-)
 
Tyg: en vanlig kanin från Liandlo. Somrig kortärmad body uppsydd i stl 56. 
 
Tyg: kaniner från JNYdesign. Denna body kom grannen och tog hand om för att ge bort till en kollega som fått barn. Uppsydd i stl 68. 
 
Tyg: söta små igelkottar i ekologisk trikå från JNYdesign. Jag tror att även denna syddes upp i stl 68, men även den rök snabbare en snabbt. Där var det min egen syster som skulle ge bort den till en kollega som nyss fått barn.  
 
Tyg: stjärnor från Znok design. En stilren body i stl 68. Som det ännu inte finns någon plan för ;-) 
 
Tyg: Lilla snigel från Liandlo och stjärntyg från Jofotex. Storlek 56, till en liten nyfödd som kommer till någon. 
 
Och till sist två coola mössor i Znok designs traktortyg. Även de ligger och väntar på en egen ägare. Storleken är passande till runt 9 mån 44/46 samt nyfödd 36/38. 
 
Inte riktigt samma maraton idag. Blir du sugen på något utav de färdigsydda plaggen så är det bara att kontakta mig. Under kategorin "OM" finns min mailadress. och här  hittar du prisuppgifter.
 
Maria:

Vad smart att sy upp ett litet "lager"!

Svar: Ja det kan vara bra att ha. Mellan varven kommer någon och frågar om jag inte har något färdigt och det vore skönt att kunna slippa säga nej ;-)
Älsklingsfrö®

Kommentera inlägget här: